Selvstyrkningskurs

Du er unik! Du er eksperten i, og på eget liv. For å bli «Skipper og los på egen skute» er det viktig å kunne kommunisere og samarbeide godt med de rundt deg for å få den hjelpen du trenger, og at du har kjennskap til egne behov og grenser, finne og bruke kraften du har i deg, og kunne ta valg som hjelper deg på vei de mål som er viktig for deg.

Selvstyrking handler som det sies om å styrke deg selv, din mestringsevne i dagliglivet. Styrke kan forstås som en psykologisk, indre følelse og opplevelse. Mange som sliter med psykiske helse og/eller rusutfordringer kan kjenne på dårlig selvtillit, eller streve med sosial angst, føle seg sårbare eller har kanskje mistet troen på seg selv. Selvstyrkingskurset kan bli et verktøy på veien din mot de mål du setter deg. Om du er en person som trenger å få økt selvtillit, få mer kontroll over eget liv, eller bli bevisst dine muligheter kan selvstyrkingskurset være midt i blinken for deg.

Det stilles ingen spesielle krav til deg for å gå på dette kurset. Det eneste vi ber om er at du er en aktiv deltager.

Selvstyrkingskurset består av noe innføring i teori, men gjennomføres med praktiske øvelser med hovedvekt på refleksjonsgrupper.

Vi snakker ikke om diagnoser eller symptomer, men har fokus på og er opptatt av de utfordringer du har i livet ditt, og hvordan du kan komme deg videre.

Alle deltagere som deltar på kurset har en moralsk taushetsplikt

Kursdagene er inndelt i flere bolker i løpet av dagen, og der er lagt inn godt med pauser, og god lunch

Du vil få utdelt egen informativ arbeidsbok.

Dette kurset er gratis og det vil bli servert gratis lunch

Lurer du på noe i forhold til selvstyrkingskurset?

Da ser jeg frem til å ta en prat med deg. Kontakt Verktøykassa for brukermedvirkning på Sagatun Brukerstyrt Senter, Hamar:

Heidi Bugge Nilsen. Tlf 404 94 233. E-post: heidi.nilsen@sagatun.no

Kurset går over 4 dager: 21-22 november og 5-6 desember

Påmelding til rune@vestavind-senter.no

Previous

Next

Kontakt oss

Luramyrveien 25 A,

4313 Sandnes

Tlf: +47 412 56 150

Selvstyrkingskurs

Sammen med Sagatun brukerstyrt senter, arrangerer vi selvstyrkningskurs over 4 dager 15-16 og 22-23 oktober klokken 9-15, Travbaneveien 3 4. etg Verktøykassa for brukermedvirkning er et kursmateriell som ble utviklet av mennesker med brukererfaringer på psykisk...

les mer

Selvstyrkingskurs august-september 2019

Sammen med Sagatun brukerstyrt senter, arrangerer vi selvstyrkningskurs over 4 dager 27-28 august og 17-18 september klokken 9-15, Travbaneveien 3 4. etg Verktøykassa for brukermedvirkning er et kursmateriell som ble utviklet av mennesker med brukererfaringer på...

les mer

© Copyright Vestavind brukerstyrt senter 2018 - Personvern og cookies